Uitbreiding Digitaal Archief.

Eenvoudig documenten toevoegen aan het digitaal archief in ABO. Sleep belangrijke documenten naar de ‘dropzone’ en archiveer ze snel. Koppel de documenten aan klanten, artikelen of leveranciers, en breng eenvoudige zoekwoorden in om ze later snel terug te vinden.

Bekijk hier de mogelijkheden op ons youtube kanaal .

Ook bij het gebruik van het digitaal archief bij het boeken van aankopen is er nu de mogelijkheid om documenten direct te slepen en te verwerken.

Rapporten.

Bij de rapporten werd op suggestie van enkele klanten een wijziging doorgevoerd voor de duizendtallen. Bedragen worden nu afgedrukt met een . bij de duizendtallen. Zo wordt 12345,67 nu afgedrukt als 12.345,67

Extra knoppen bij dagboeken.

Bij de dagboeken werden extra knoppen toegevoegd om bij het boeken sneller te kunnen toevoegen, wijzigen of wissen door het gebruik van de functietoetsen.

Mails versturen.

Bij het versturen van mails kan u nu per gebruiker een specifieke naam als afzender plaatsen. Op die manier kan u bepalen wat de ontvanger moet zien als afzender bij de mail. Bij veel mail programma’s wordt enkel een deel van het adres getoond, zo wordt info@aboservice.be dan weergegeven als afzender info. Door een specifieke naam te gebruiken, kan u dit bvb. wijzigen naar ABO Service.

Een HTML handtekening gebruiken bij het versturen van een mail oogt professioneler. Dit kan als handtekening worden ingesteld in ABO. Eens dit is opgemaakt verstuurt u iedere mail met een professionele handtekening met bvb. uw logo.

OSS Aangifte bij online verkopen.

Bij online verkopen aan buitenlandse particulieren is de wetgeving gewijzigd. U bent nu verplicht om hiervoor buitenlandse BTW aan te rekenen en hiervoor een speciale OSS btw aangifte in te dienen. Verkoopt u online meer dan 10.000 euro per jaar aan buitenlandse particulieren, dan valt u onder deze verplichting. Contacteer ons voor meer informatie.

Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?