ABO Admin: Het complete pakket voor efficiënte verkoopsadministratie

Met ABO Admin krijgt u alle tools die nodig zijn om uw verkoopsadministratie optimaal te beheren. Dit krachtige softwarepakket combineert facturatie- en voorraadbeheer in één gebruiksvriendelijke oplossing, ideaal voor zowel zelfstandigen als KMO's. Standaard functionaliteiten zoals het gebruik van barcodes, serienummers, bestellingen, ontvangsten van leveranciers en SKU's zijn naadloos geïntegreerd.

Offertes, bestelbonnen, magazijnbonnen, leveringsnota's en zendnota's worden moeiteloos aangemaakt en verwerkt door ze eenvoudigweg te slepen naar het juiste documenttype.

Met ABO Admin verloopt uw administratie soepeler dan ooit tevoren.

Automatische aankoopvoorstellen zorgen ervoor dat uw voorraad altijd accuraat wordt bijgehouden en aangevuld, waardoor u stockbreuken voorkomt. Dankzij een geavanceerd algoritme dat rekening houdt met verschillende factoren zoals rotatie, seizoensgebonden trends en leveringstermijnen van leveranciers, ontvangt u tijdig ordervoorstellen om uw voorraad te optimaliseren.

Dit totaalpakket voor uw volledige administratie & facturatie omvat alle taken die u zich kan wensen. Vanaf het eerste contact met uw klant met de volledige verwerking en opvolging van uw offertes tot en met de betaling van uw facturen.

ABO Admin biedt een totaalpakket voor uw volledige administratie en facturatie, inclusief klantcontact, offertebeheer en betalingsopvolging. Met ons digitaal archief streven we naar een papierloos kantoor, waar documenten snel en eenvoudig kunnen worden geregistreerd, opgeslagen en teruggevonden met behulp van zoekwoorden.

Met standaard E-invoicing functionaliteit kunt u digitale facturen verzenden die gemakkelijk door uw klanten kunnen worden verwerkt. Door het gebruik van UBL-bestanden worden uw facturen moeiteloos ingelezen, en verzending via het Peppol-netwerk is reeds mogelijk voor transacties met overheden, scholen en andere instanties. Dit wordt verplicht voor iedere facturatie vanaf 1 jan. 2026.

ABO Admin is volledig geïntegreerd met onze Android App en EON online platform, waardoor het een totaaloplossing vormt voor zowel kantoormedewerkers als buitendienstmedewerkers zoals technici en vertegenwoordigers.

Bovendien bieden we een scala aan uitbreidingen voor ons facturatiepakket, waardoor u de functionaliteit kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. Met ABO Admin haalt u het maximale uit uw verkoopsadministratie.

Kenmerken van ABO Admin facturatie en administratie:

 • Krachtige Zoekfunctionaliteit: Snelle zoekcriteria op alle velden voor efficiëntie
 • Realtime Voorraadbeheer: Directe voorraadaanpassingen tijdens gegevensinvoer voor nauwkeurigheid.
 • Aanpasbare Lay-out: Volledig instelbare lay-out van documenten voor professionele uitstraling.
 • Flexibele Klant- en Prijsstructuur: Onbeperkt aantal klanten en prijscategorieën per artikel voor veelzijdigheid.
 • Geavanceerd Prijzenboek: Individuele of groepsprijzen voor zowel klanten als artikelen, inclusief staffelprijzen met bedragen en/of kortingen.
 • Automatische Overboekingen: Efficiënte overboekingen volgens documentstatus voor gestroomlijnde processen.
 • Gemakkelijke Documentoverdracht: Eenvoudige overdracht van documenten bij levering en facturatie voor snelheid.
 • Voorschotbeheer en Kortingverwerking: Bijhouden van voorschotten bij bestellingen en verwerking van kortingen voor financiële controle.
 • Gedetailleerde Klantgeschiedenis: Historieken per klant voor inzichtelijke analyses.
 • Barcode Integratie: Volledige integratie van barcodes, inclusief opmaak en afdruk van eigen barcodes voor efficiënt voorraadbeheer.
 • BTW-opties: Opties voor prijzen inclusief of exclusief BTW voor fiscale conformiteit.

 • Serienummerbeheer: Volledig beheer van serienummers met snelle historieken voor traceerbaarheid.
 • Maattabelfunctionaliteit: Mogelijkheid tot het gebruik van maattabellen voor diverse producten.
 • Reservatie- en Backorderbeheer: Beheer van reservaties en backorders bij gedeeltelijke leveringen voor klanttevredenheid.
 • Gegevensexport naar Excel: Exporteren van lijsten naar Excel voor verdere analyse en verwerking.
 • PDF-functionaliteit met E-mailoptie: Opmaken van PDF-bestanden met lijsten en e-mailmogelijkheid voor professionele communicatie.
 • Klantmeldingen via SMS: Verstuur SMS-berichten naar klanten voor notificaties over reparaties en beschikbare bestellingen.
 • Naadloze Integratie met ABO Count Boekhouding: Volledige integratie met ABO Count boekhouding voor naadloze gegevensuitwisseling.
 • Flexibele Multi-Dossier Functionaliteit: Ondersteuning voor meerdere dossiers, meertaligheid en multi-periode voor aanpasbaarheid.
 • Netwerkcompatibiliteit: Volledige netwerkversie voor multi-user gebruik, waardoor samenwerking en toegankelijkheid worden verbeterd.


De ABO Admin facturatiesoftware wordt in diverse sectoren ingeschakeld, hieronder een toelichting van enkele van de vele sectoren waarin ABO actief is.


Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?