EON, de online versie van ABO Service.

Met trots kondigen we de lancering aan van EON, de nieuwe online versie van ABO. Uw gegevens zijn vanaf nu altijd beschikbaar, op kantoor of onderweg, op PC of op tablet en smartphone. Uw externe medewerkers hebben steeds toegang tot uw data, kunnen deze raadplegen en nieuwe gegevens toevoegen.

Gebaseerd op een volledig nieuw platform, dat werd ontwikkeld met de meest recente internet technologieën, biedt EON een gebruiksvriendelijke oplossing voor onderweg.

EON kan als zelfstandig pakket worden gebruikt, maar kan eveneens als uitbreiding op het bestaande ABO pakket werken als een Hybride oplossing, waarbij de voordelen van beide pakketten samen een unieke combinatie vormen.

Hybride oplossing als uniek totaalpakket.

In de Cloud of bij u op kantoor, u kiest en beslist, ABO en EON werken op beide. Dankzij de beschikbare privé Cloud server kan deze totaaloplossing werken op uw lokale hardware. Uw kostbare data blijft bij U op het netwerk en de EON Server zorgt ervoor dat alles veilig achter uw firewall zit.

Uw bestaande ABO configuratie moet niet worden gewijzigd, EON komt als een uitbreiding op uw systeem, en vanaf dat ogenblik is alles beschikbaar via uw browser. Klanten, leveranciers en artikelen, en alle bijhorende historieken. Raadplegen van alle documenten, opmaken van PDF en doormailen met één klik. Registratie van betalingen en de klant de documenten laten aftekenen. Alles is voorzien en werkt net zo gebruiksvriendelijk als het ABO pakket.

Unieke functies van ABO zoals de vele zoekmogelijkheden, het doorklikken naar historieken, slepen van documenten, … Alles werd voorzien in EON en biedt hetzelfde gebruiksgemak als in het Windows pakket.

Klik hieronder om een demo versie te bekijken. Om in te loggen gebruikt u de gebruiker nl of fr, als wachtwoord geeft u nl01 of fr01 naargelang de taal u wenst te gebruiken. Het veld 'URL of API server' laat u gewoon leeg.


33 jaar continuïteit, uniek in administratieve software.

ABO Service biedt sinds 1986 software aan, en heeft er steeds voor gezorgd dat uw pakket meegroeit volgens de noden van de markt. De continuïteit van uw data en de gebruikersinterface werden steeds gerespecteerd. Met EON trekken we deze lijn door, en kan u vanaf nu mobiel al uw data raadplegen en bewerken.

Interesse om binnen te stappen in een nieuwe mobiele werkomgeving met EON?

Contacteer ons voor meer informatie of een demo.


EON is ontwikkeld met het BOA-platform. Dit platform, dat is gebouwd met de recentste versie van Angular, biedt een data-driven ontwikkelomgeving aan. Dankzij dit concept kunnen specifieke wensen van gebruikers snel en eenvoudig worden geconfigureerd. Hiermee wordt verder gebouwd op het concept dat we 33 jaar terug zijn gestart. Maatwerk zonder torenhoge kosten en geïntegreerd in het basispakket.

Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?