Prijs etiketten

Iedereen wordt geconfronteerd met prijsetiketten. Kleinhandelaars hebben eveneens nood aan een systeem om snel mooie prijskaarten op te maken voor de winkel.

Prijsetiketten worden normaal afgedrukt op zelfklevende etiketten, vellen in de laserprinter, op Dymo etiketten, Zebra etiketten, ... Bedoeling is meestal om ieder product van een etiket te voorzien. Meer en meer wordt er op die etiketten geen prijs meer afgedrukt. Het volstaat immers om ieder product van een barcode te voorzien, zodat bij de verkoop een scanning voldoende is om de correcte prijs aan te rekenen. In veel sectoren zijn de producten al van een barcode voorzien, zodat het tijdrovende werk om prijsetiketten af te drukken en te kleven in veel gevallen niet meer nodig is.

Het is en blijft echter wel noodzakelijk om de producten voor uw klanten correct van een prijs te voorzien. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat u eenvoudig voor ieder product snel een mooi etiket kan afdrukken. In functie van de producten kan u dan kiezen voor het formaat van het etiket. In een glazen vitrinekast met kleine producten plaatst men andere labels dan bij witgoed. Bij het witgoed krijgen we dan ook producten zoals een koffiezet die op een rek staan, terwijl een diepvries op de grond staat. Voor iedere situatie hebben we een ander formaat nodig. Ook voor etiketten om in de etalage te plaatsen willen we dan terug een ander formaat, waarbij de prijs duidelijk leesbaar moet zijn van op straat.

Hierbij dan een aantal voorbeelden van verschillende etiketten. De meeste worden op een A4 pagina afgedrukt, waarna ze snel op het juiste formaat kunnen gesneden worden. Uiteraard is er ook speciaal papier beschikbaar, zodat dit snijden overbodig is.

Speciale formaten zoals die gebruikt worden in tuincentra of etiketten voor de voedingssector zijn mogelijk.

Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?