ABO biedt alle tools voor uw externe boekhouder.

Vaak wordt de boekhouding van een Kmo of eenmanszaak door een externe boekhouder of accountant bijgehouden. Dit zorgt elk kwartaal vaak voor een verhuis van al uw fysieke documenten naar de boekhouder. Met ABO zorgen we ervoor dat uw verkoopfacturen volledig elektronisch naar uw boekhouder worden doorgestuurd.

Het ABO pakket biedt de nodige tools om het doorsturen van de informatie eenvoudiger te maken, en zorgt ervoor dat uw boekhouder op een regelmatige basis aan uw dossier kan werken. Dit zorgt voor een betere opvolging en een besparing van de kosten.

Naast een export voor een 15-tal boekhoudpakketten, bieden we ook de export aan via UBL. Dit formaat wordt door alle hedendaagse boekhoudpakketten herkend, en zorgt voor een automatische verwerking van uw facturen. ABO stuurt dagdagelijks de documenten door, zodat uw boekhouder ook op een regelmatige basis uw boekhouding kan verwerken. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Het afdrukken van een extra copy voor de boekhouder hoort daarmee tot het verleden. Met deze optie sta je terug een stap dichter bij een papierarm kantoor.

Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?