Maakt u zich wel eens zorgen over de toekomst van uw software?

De data in uw bedrijf is een belangrijk en kostbaar goed geworden. Deze data verliezen omdat uw software niet meer werkt, of niet meer wordt ondersteund door de leverancier, is een nachtmerrie. Het correct functioneren van uw zaak, hangt in belangrijke mate af van de toegang tot uw data.

Misschien bent u genoodzaakt om na te denken over nieuwe software. Hierbij willen we ABO software dan ook eens voorstellen.

Sinds 1986 onafgebroken in ontwikkeling, waarbij continuïteit en evolutie volgens de markt, als prioriteit worden gezien. Met de tweede generatie in de zaak, is de continuïteit verder verzekerd.

Uitgebreide oplossing voor kleinhandels, alle modules die nodig zijn om uw zaak volledig onder controle te houden zijn voorzien.

Vlot bereikbare helpdesk en online support zorgen er voor dat u steeds snel en correct een antwoord krijgt op uw vragen.

ABO Service luistert naar zijn gebruikers en gaat met uw suggesties aan de slag. Zo werken we allemaal samen verder aan de ontwikkeling van het ABO pakket.

Dankzij EON zijn uw gegevens ook online beschikbaar. Een complete toegang tot uw gegevens via tablet of smartphone, ideaal voor uw medewerkers op de baan.

Conversie van de gegevens van uw oude pakket zodat u meteen verder kan, en al uw kostbare data behouden blijft.

Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?