Facturatie-, voorraad en productiebeheer voor plantenkwekerijen


Met ABO - Admin voor plantenkwekerijen hebben we een aantal sectorspecifieke aanpassingen gemaakt.
Zoals voor iedere sector zijn er ook voor plantenkwekerijen een aantal specifieke vereisten om de administratie correct te kunnen bijhouden.

In het artikelbeheer hebben we onder meer voorzien dat er meerdere barcodes per artikel kunnen voorzien worden. Hierdoor is het mogelijk om een verschillende prijs te voorzien per barcode.

 

Ieder artikel krijgt een unieke SKU-code die kan afgedrukt worden als barcode voor intern gebruik. Bijhouden van de bloemgrootte, productietijd en het aantal stuks die in een "tray" passen is ook voorzien.
Op die manier kan je gemakkelijk etiketten afdrukken en is het klaarzetten van je plantenkar een stuk éénvoudiger geworden.

 

De voorraad is opvraagbaar per leveringsweek in de artikelfiche en het stockoverzicht.

 

Aanmaken van uw artikelen is nog nooit zo eenvoudig geweest. U maakt één hoofdartikel aan en de varianten worden met één klik aangemaakt volgens uw ingebrachte plantencodes.

 

Per leveringsweek kan je via de aangepaste lijsten opvragen wat er moet geproduceerd worden.

 

Voor de productie hebben we een menuoptie voorzien waarbij deze per week kan opgestart worden waarbij je op een eenvoudige manier je stock kunt aanpassen. Op ieder moment weet je wat er geproduceerd moet worden en voor welke productieweek.

 

Via het voorziene plantenmenu kunt u productie starten, sector specifieke lijsten opvragen, plantencodes aanmaken, weken toevoegen of verwijderen en voorraad van week wijzigen.

 

Met de Soorten en coëfficiënten optie kan je formules toekennen voor berekening van uw verkoopprijzen. Per klant kan je instellen in welke prijscategorie deze moet krijgen.

 
Wenst u bijkomende informatie? Klik dan hieronder op de knop en wij nemen contact met u op!
Ja, ik wil graag meer informatie

Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?