Een update met heel wat nieuwigheden.

1. Dashboard openstaande klanten en leveranciers zorgt ervoor dat u sneller up-to-date informatie krijgt over openstaande rekeningen. Sneller versturen van herinneringen voor een betere opvolging. Bekijk de demo.

2. Controleren van geboekte aankopen en kosten via het dashboard bij de dagboeken. Via het overzicht kan u snel een extra controle doorvoeren. Meer info op Youtube.

3. Aankoopvoorstel waarbij u kan kiezen om te bestellen op basis van Min/Max of op basis van een berekende prognose. Die prognose volgt de trend in de verkoop per product. Zie video.

4. Snellere respons op het scherm hetgeen vooral bij Windows 11 een aanzienlijke snelheidswinst oplevert.

5. Filteren op prijswijzigingen bij de stock. Maak snel een filter om na te zien of er producten in voorraad zijn waarvan de prijs onlangs is gewijzigd.

6. De solvabiliteit van de klanten wordt bijgehouden bij het verwerken van het financieel dagboek. Op die manier komt die status overeen met de effectieve openstaande rekeningen.

7. Vanuit de stock sneller prijsetiketten afdrukken. Mogelijkheid om te werken met stickers bij de prijskaarten. Bekijk de werking.

8. Via dossiergegevens kan u nu eenvoudig adreslabels afdrukken van uw eigen firma.

9. Office 365 toegang via oAuth2.0 om te voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen.

Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?