EID lezer:

Nieuwe module om de identiteitskaart te lezen. Door een wijziging in de eid sinds dit jaar, werden nieuwe kaarten niet meer correct ingelezen. Met de nieuwe module kan u zowel de oude als de nieuwe lezen. Een nieuwe klant aanmaken met 2 klikken.

EON online versie:

De combinatie met EON werd uitgebreid, nieuwe functies zijn toegevoegd om het werken op tablet onderweg nog beter te integreren en eenvoudiger te maken. Met EON heeft u van op afstand toegang tot al uw gegevens en kunnen documenten snel worden aangemaakt. Interesse om overal toegang te hebben tot uw gegevens via tablet of smartphone? Contacteer ons voor meer info.

Online documenten:

Meer en meer worden facturen elektronisch verstuurd naar uw klanten. Hierbij komt vaak het probleem dat bij niet-betaling een klant aangeeft het document niet te hebben ontvangen. Vanaf nu is het mogelijk om uw documenten online beschikbaar te maken voor uw klanten. In de mail kan de klant eenvoudig klikken op de link om het document te openen. ABO registreert zowel het openen van de mail als het downloaden van het document. Zo ziet u in de lijst van de documenten direct wie het al heeft geopend. Bij herinneringen wordt voor iedere openstaande factuur de link meegegeven. Zo kan de klant zelf zijn documenten opnieuw opvragen.

Datum laatste prijswijziging:

In de stockfiche is er een nieuw veld om de datum van de laatste prijswijziging bij te houden. Gezien de vele prijswijzigingen in alle sectoren. Dit veld kan u vinden in de tabpagina ‘2. Prijzen’.

Vertalingen:

Op vraag van een aantal klanten kunnen de vertalingen nu ook via Deeple worden doorgevoerd. Standaard wordt Google Translate gebruikt. Heeft u een Deeple account en wenst u die te gebruiken, contacteer ons dan om het in te stellen.

Nationale bank:

Koppeling met de Nationale bank is aangepast om gebruik te maken van de nieuwe ‘Consult’ applicatie van de NBB.

Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?