Gegevens opvragen via BTW-nummer.

Gezien de Europese website VIES vaak niet bereikbaar is, werd een nieuwe koppeling toegevoegd. Deze werkt nu via de Kruispuntbank Ondernemingen en biedt meer informatie. Indien beschikbaar wordt telefoon en email eveneens ingelezen. In de titelbalk kan u ook de toestand van de onderneming zien en de datum van oprichting.

Bekijk hier de mogelijkheden: https://www.youtube.com/watch?v=3X40Mdw6T7g&t=25s

Uitgebreid dashboard onder Cockpit.

Onder de Cockpit – Verkopen zijn nieuwe opties beschikbaar om snel gegevens op te vragen. Met enkele klikken krijgt u een overzicht van de verkopen, evolutie omzet en bruto marge. Deze gegevens komen uit de facturatiemodule, dus ook zonder boekhouding kan u dit gebruiken.

Digitaal archief.

In de boekhouding is het digitaal archief verder uitgebreid. Met ABO-Count bieden we nu ook de volgende zaken aan:

  • Koppeling met uw bankrekening, zodat de rekening informatie automatisch wordt ingelezen en de verwerking worden voorgesteld. Hierbij worden geen Coda bestanden meer gebruikt, maar leest ABO rechtstreeks de uittreksels bij de bank. Hiervoor is een abonnement nodig bij Isabel, dit kost 4 euro/maand per bankrekening. De tijd die u bespaart is enorm.
  • OCR geïntegreerd zodat ABO automatisch de aankopen en kosten bij het inboeken in de boekhouding kan voorstellen. Dankzij slimme algoritmes herkent ABO de gegevens voor de leverancier, datum, referentie, gestructureerde mededeling en bedrag. Ook de uitsplitsing van de BTW wordt voorgesteld. Een factuur boeken met 2 klikken is nu mogelijk. De factuur wordt uiteraard ook bewaard in uw digitaal archief.

    Zie https://www.youtube.com/watch?v=wTOYXvuLw-I&t=127s om het boeken via OCR te bekijken.

Optimalisatie bij verkopen.

Afhankelijk van de snelheid van uw computer en netwerk kon er bij de verkopen soms een vertraging optreden waardoor lijsten soms ‘flikkeren’. Hiervoor werd een oplossing gezocht en gevonden! Het eindresultaat is een nog vlottere werking bij verkopen.

Standaard teksten bij mails documenten.

Bij ieder type document eenvoudig een andere mailtekst toevoegen. Dit kan via Hulp – Utilities – Layouts documenten – Mailing teksten layouts.

Zowel het onderwerp als de gewenste tekst kan worden ingebracht. Dit wordt dan automatisch opgenomen bij het versturen van de mail.

Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?