Eenvoudig factureren met ABO en EON.

Factureren was nog nooit zo eenvoudig.

Met de facturatiepakketten ABO en EON kan u eenvoudig factureren. Het aanmaken van een factuur gebeurt met een aantal klikken. Eenvoudiger en sneller kan het niet.

U kan zowel in Windows als online eenvoudig factureren met beide pakketten op hetzelfde ogenblik. Op kantoor wordt de krachtige ABO Windows software gebruikt, en onderweg maakt u gebruik van EON. De combinatie van beide vormt een unieke oplossing waarbij factureren eenvoudig en snel verloopt.

On premise, Online of kiest u voor Hybride?

ABO, bij grote volumes wordt meestal nog gebruik gemaakt van de Windows versie waar sinds 1992 continu aan gewerkt wordt. Al die ervaring is samengevoegd in een ERP systeem dat alle taken van de onderneming omvat. De volledige administratie kan eenvoudig worden bijgehouden en verwerkt. Veel taken kunnen automatisch worden uitgevoerd en zorgen ervoor dat factureren eenvoudig en correct verloopt.

EON, de online versie van ABO, is sinds 2018 beschikbaar en wordt continu verder uitgebouwd. Dit online pakket is een krachtige tool voor iedereen die 'onderweg' eenvoudig wil factureren. Het aanmaken van een document gaat supersnel en kan ter plaatse bij een klant worden uitgevoerd. Een klant laten tekenen voor uitvoering en de factuur zit enkele seconden later reeds in de mailbox van de klant.

Hybride is de unieke samenwerking van zowel ABO als EON. Op die manier beschikt u over een systeem waarbij u altijd uw gegevens kan raadplegen en nieuwe documenten kan aanmaken. Automatische verwerking van voorraad indien nodig, geïntegreerd kassabeheer, technische dienst, aankoopvoorstellen en uiteraard eenvoudig factureren van geleverde prestaties, verkoop van goederen, facturatie van abonnementen, ...

Ontdek hoe eenvoudig factureren kan zijn.

    Bezorg mij meer informatieIk wil graag een afspraak

    Support

    Login

    Lost your password?