Hoe neem ik op een correcte manier een back-up en hoe stuur ik die dan door naar ABO?

De back-up wordt altijd opgeslagen in de map \abo\backup. Je kunt ook nog een back-up nemen op een ander station. Daarvoor ga je naar Hulp - Utilities - Instellingen backup: doel. Daar kun je bijvoorbeeld een ander station ingeven of een ftp-server. Telkens je een back-up maakt, moet dat station, ... wel beschikbaar zijn, anders loopt de back-up vast (meer uitleg over het nemen van een back-up op andere locaties kun je terugvinden in de handleiding).

Eens de back-up gemaakt is, ga je naar Windows Verkenner (met de rechtermuistoets klikken op Start en dan naar Verkennen gaan ofwel op de windows-knop klikken - staat meestal tussen de CTRL en de ALT - en tegelijkertijd de letter 'e' intikken).

In de ABO-map heb je de map back-up. Klik met de rechtermuistoets op het bestand abo.zip (gecomprimeerde map) en ga naar 'Kopiëren naar - E-mailontvanger'. Een e-mailbericht wordt geopend. Het enige dat je nog moet invullen is het adres ( help@aboservice.be ) en een woordje uitleg.

Doe hetzelfde voor het bestand dos000.zip (de 000 staat voor het dossier waarin je werkt, dit kan ook een ander cijfer zijn) en voor het bestand newinp.zip

Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?