Hoe kan ik etiketten afdrukken op een Dymo printer?

Voor het gebruik van de Dymo etiketten gelden enkele regels. Deze etiketten zijn niet zoals de andere etiketten en kunnen dan ook niet worden gebruikt via de gewone afdrukknoppen.

De volgende mogelijkheden zijn voorzien in het programma:

  • de Dymo knop bij de klanten en leveranciers om direct een adreslabel af te drukken.
  • de Dymo knop bij de artikelen om snel prijsetiketten te kunnen afdrukken.
  • de Dymo knop bij de ontvangsten van goederen om de prijsetiketten te kunnen afdrukken van de ontvangsten.
  • de mogelijkheid om bij de reparaties etiketten af te drukken om op de toestellen te kleven. Nadat de reparatiebon aangemaakt is, kunt u bij het afdrukken kiezen uit een aantal opties. Een van die opties is het afdrukken van de etiketten. De hoeveelheid kan gekozen worden en daarna zal het programma het correcte aantal etiketten afdrukken op de Dymo printer. Als er meerdere formaten aanwezig zijn, dan moet het correcte etiketformaat eerst gekozen worden. ABO toont een lijst met de keuze formaten zoals die op de achterkant van de Dymo etiketten terug te vinden zijn.

Bij de Dymo printer moet er vermoedelijk nog ingesteld worden welke etiketten u gebruikt. Dit moet gebeuren via een procedure in Windows.

  1. Klik op Start - Printers en Faxen.
  2. Klik met de rechtermuisklik op de Dymo printer en kies voor Eigenschappen.
  3. Kies voor de voorkeursinstellingen en daarna voor de geavanceerde opties. Breng daar het juiste type etiketten in.
  4. Klik nu in het menu op Geavanceerd en kies daar de standaardinstellingen. Ook hier moet u terug via geavanceerd het juiste type etiketten instellen.

Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?