Sage kondigt aan: ‘Dbfact gaat met pensioen’. Wat nu?

In een videoboodschap kondigt de Sales manager van Sage aan dat gezien de technologische veranderingen het onhoudbaar is om een pakket dat van origine 30 jaar oud is verder te ondersteunen. Het risico op continuïteit is te groot geworden en er wordt vanaf eind 2020 geen support meer gegeven, de ondersteuning wordt volledig stopgezet. Indien iemand na 2020 problemen heeft met het Dbfact pakket, dan moet een Dbfact gebruiker geen hulp meer verwachten.

Echter geen paniek, ze hebben een alternatief beschikbaar bij Sage, namelijk Sage 100.

Sage deelt ook mee dat ze beseffen dat dit ingrijpend is voor de organisaties die Dbfact gebruiken, en zijn beschikbaar om de overgang naar een nieuwe oplossing zo vloeiend mogelijk te maken.

Het pensioen van Dbfact zat er in feite al een hele tijd aan te komen, voor iedereen met ervaring in de sector was dit reeds duidelijk. Het was enkel afwachten wanneer Sage dit ook openlijk zou meedelen.

ABO als alternatief voor Dbfact?

De producten van Dbfact en ABO zijn altijd vergelijkbaar geweest, en bij ABO hebben we jaren terug dan ook een volledige conversie tool ontwikkeld om de gegevens van uw Dbfact pakket om te zetten naar het ABO pakket. Op die manier kunnen we de overgang naar ABO echt vloeiend maken, en kunnen we u verzekeren dat uw kostbare data niet verloren gaat.

Wacht niet tot eind 2020 om actie te ondernemen, maar contacteer ons zodat we samen kunnen onderzoeken wat we in de toekomst voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Continuïteit software?

ABO is net als Dbfact ondertussen meer dan 30 jaar oud. In die 30 jaar is het ABO pakket echter steeds verder geëvolueerd volgens de technologische vernieuwingen op de markt.

Het is geen geheim dat de IT wereld zeer snel wijzigt, en als softwarebureau hebben we dan ook steeds alle evoluties gevolgd. Zeer recent werd onze nieuwste telg, EON, de nieuwe online versie van ABO, voorgesteld die is ontwikkeld in de meest recente versie van Angular. Deze online versie werkt zonder probleem samen met het Windows pakket.

 
Continuïteit staat bij ABO Service dan ook hoog in het vaandel.

Support