Boekhoudpakket: ABO Count


Er is een ruime keuze aan boekhoudprogramma's. Deze software om uw boekhouding bij te houden kunnen we onderscheiden in twee grote groepen

 
  • Boekhoudsoftware voor boekhoudkantoren en accountants.
  • Boekhoudsoftware voor zelfstandigen en KMO's.

Wat zijn nu de grote verschillen tussen de twee?

Voordelen van een boekhoudprogramma voor accountants :

  • Een boekhoudpakket voor een accountant vertrekt vanuit het standpunt dat de gebruiker een boekhouder is, met een perfecte kennis van de boekhoudwetgeving. In een dergelijk pakket is het zeer dikwijls moeilijk voor een zelfstandige of bedrijfsleider van een KMO om een dergelijk pakket te gebruiken.
  • Een boekhoudpakket voor een accountant gaat verder op het niveau van de jaarrekening en fiscale resultaten. De boekhouder wil immers met zijn pakket alles voor zijn klanten kunnen verwerken.

Voordelen van een boekhoudprograma voor de zelfstandige en kmo :

  • Een boekhoudpakket voor de kmo is veel gebruiksvriendelijker daar er niet verwacht wordt dat de gebruiker een boekhouder of accountant is. Er wordt voor gezorgd dat het programa eenvoudiger is, en op maat is gesneden om uw boekhouding zelf te kunnen voeren.
  • Een boekhoudpakket voor de kmo is ondergeschikt aan uw facturatiepakket en uw voorraadbeheer. Het boekhoudpakket verwerkt de gegevens die voor een groot deel in uw standaard administratie aanwezig zijn.
  • Een boekhoudpakket voor de kmo zorgt voor een link naar een pakket voor uw jaarrekening zoals First of Accon, zodat uw boekhouder de gegevens direct kan verwerken.

Het ABO-Count behoort tot de categorie voor de zelfstandige en de kmo. Het is een volledig en krachtig boekhoudprogramma dat zo is opgemaakt dat u geen boekhoudexpert hoeft te zijn om het te gebruiken. In combinatie met het facturatiepakket ABO-Admin heeft u zo een totaaloplossing voor uw zaak.

Het facturatiepakket en voorraadbeheer kan perfect worden ingesteld volgens uw persoonlijke wensen en vereisten voor uw zaak. Het boekhoudpakket zorgt dan voor de opmaak van de wettelijke lijsten en documenten om uw boekhouding volledig te beheren.

Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?