ABO Software

ABO Admin

Facturatie en administratie

Het totaalpakket om uw verkoopsadministratie in goede banen te leiden. Het is een volledig facturatie- en voorraadbeheer platform. Dit gebruiksvriendelijke facturatiepakket is het ideale programma voor elke zelfstandige en KMO.
Gebruik van barcodes, serienummers, bestellingen en ontvangsten leveranciers, SKU's, ... zijn standaard voorzien.
Offertes, bestelbonnen, magazijnbonnen, leveringsnota's en zendnota's worden snel en eenvoudig aangemaakt en verder verwerkt.

Meer info

ABO Count

Geïntegreerde boekhouding

ABO Count is een volledig pakket om uw boekhouding perfect up-to-date te houden. Dankzij de enorme gebruiksvriendelijkheid tijdens het ingeven van de verschillende verrichtingen in de dagboeken, kunt u met dit programma efficiënter werken dan ooit. Ook zonder boekhoudkundige ervaring kan iedereen snel en correct zijn boekhouding inbrengen.
De ingebouwde wizard stelt u de meest logische boeking voor. Moet u de betaalde huur debiteren of crediteren? Als u invult dat u het betaalt, dan doet ABO Count de rest..

Meer info

ABO Modules

Extra functionaliteit

Elke onderneming heeft unieke eisen. Daarom voorziet ABO software bijkomende modules om aan deze eisen tegemoet te komen.
De modules bevatten uitbreidingen aan het platform die uw bedrijfsprocessen ondersteunen of verruimen.
Zo kunt u als ondernemer inspelen op signalen van klanten en leveranciers, opportuniteiten integreren en uw bedrijf laten groeien.

Meer info

ABO Sectoren

Specifieke pakketten

ABO Service heeft sectorspecifieke pakketten ontwikkeld voor o.a. IT, Electro, Kledij, Schoenen, Tuinbouw, Automobiel, Fietshandel, Boekhandel, Sanitair, Productie, .... zowel in klein- als in groothandels.
Deze pakketten bevatten aparte modules die rekening houden met de functionele en wettelijke eisen van de sector waarin uw onderneming actief is.
Zo voorziet ABO maximale efficiëntie voor u en uw medewerkers.

Meer info

Contacteer ons

Contacteer ons voor informatie, een bezoek of een demo.
Elke onderneming is uniek en daarom komen we persoonlijk bij u langs om uw project te bespreken en u een demo te geven van onze mogelijkheden.
Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?