Werk paperless met ABO
30 maart 2018
Maakt u voldoende back-ups?
27 april 2018

Online shoppen is vandaag niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het aandeel online verkopen stijgt elk jaar.
Maar.. het is ons – en u vast ook – opgevallen dat het grootste deel van deze stijging opgeslokt wordt door multinationals die zwaar investeren in performante platformen en IT teams om deze verkopen te realiseren. Voor een KMO is het vaak zeer moeilijk om daarmee te concurreren.

ABO Service heeft daarom een link met integratie ontwikkeld tussen uw pakket en het grootste e-commerce platform ter wereld, WooCommerce. Hierdoor kunnen we uw artikels, prijzen, omschrijvingen en afbeeldingen perfect integreren in een website met WooCommerce.

WooCommerce wordt ontwikkeld door WordPress, dat vandaag als basis dient voor ongeveer 30% van alle websites. Hun ervaring en technische mogelijkheden garanderen een performant platform met constante ondersteuning.
De combinatie van WordPress en WooCommerce kan volledig aangepast worden aan uw wensen, zowel visueel met aangepaste thema’s als functioneel met duizenden beschikbare plugins.
U kunt als KMO via de ABO WooCommerce link bijgevolg gebruik maken van een website en webshop die even goed presteert als de online winkels van de grote retailers.

De ABO WooCommerce link voorziet:

  • Automatische synchonisatie van artikels en artikelgroepen.
  • Synchronisatie van stock aantallen.
  • Update van prijzen en promoties rechtsteeks uit ABO.
  • Integratie en update van omschrijvingen en afbeeldingen.
  • Online bestellingen in WooCommerce worden automatisch ingelezen en aangemaakt in ABO.
  • Creatie van klanten in ABO bij het maken van een online bestelling.

Wijzigingen in ABO zijn na enkele ogenblikken zichtbaar op uw website. Hierdoor kunt u alles centraal opvolgen en beheren. Dit vermijdt foute prijzen, omschrijvingen of promoties en garandeert dat bv. bezoekers enkel kunnen bestellen wat u effectief op voorraad hebt.

Op deze manier wordt uw webshop een online filiaal van uw winkel met een minimum aan administratie.

Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?