Is uw onderneming klaar voor GDPR?
15 februari 2018
ABO geeft Return On Investment op een onverwachte manier.
16 maart 2018

U onderneemt, investeert en neemt risico’s. Dagelijks bent u bezig om van uw bedrijf een succes te maken.

U motiveert, begeleidt en geeft kansen. Uw medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf om mee te werken aan datzelfde succes.

U bestelt, verkoopt en levert. Samen met uw leveranciers en medewerkers probeert u steeds sneller en beter te bieden wat uw klanten vragen.

Correcte informatie en rapporten zijn van levensbelang voor het nemen van juiste beslissingen. ABO bevat honderden lijsten en rapporten die gebruik maken van alle beschikbare gegevens in uw pakket.  Zo kunt u exact weten hoe uw dagelijkse inspanningen renderen. Zo kunt u  tevreden zijn met goede resultaten en gepast bijsturen waar het eventueel nodig is.

Tip: Maandrapport

Als zaakvoerder hebt u uiteraard toegang tot alle gegevens. Via de rapporten in uw cockpit kunt u zeer eenvoudig een compleet maandrapport afdrukken onderaan dit scherm. Dit rapport houdt rekening met alle parameters die nodig zijn om u een totaalbeeld te geven over een volledige maand. U zult verbaasd zijn over de inzichten die dit u geeft. Alle rapporten in uw cockpit zijn trouwens zeer interessant voor u als ondernemer.

maandrapport

Extra Tip: Probeer ze allemaal

Lijsten en rapporten zijn beschikbaar voor alle onderdelen van ABO. Het is zeker de moeite waard om ze uit te proberen. Deze rapporten wijzigen geen gegegevens. U kunt absoluut niets verkeerd doen in het pakket hiermee. Het kan enkel informatie geven die u nodig hebt.

Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?