Vacature full stack developer
31 augustus 2017
ABO Tip: Weet u hoe uw onderneming presteert?
2 maart 2018

De rechten en de privacy van de consument worden steeds meer en beter beschermd. Door de enorme stroom aan persoonlijke informatie te structureren wordt het veel moeilijker voor malafide ondernemingen om er misbruik van te maken. GDPR (General Data Protection Regulation) is dan ook zeker noodzakelijk voor de consumenten en de ondernemingen die met hen in contact komen.

Voldoen aan de GPDR reglementering is een verplichting voor élke onderneming vanaf mei 2018. Ook uw bedrijf moet deze dus zo correct mogelijk toepassen. De vele wettelijke bepalingen die daarbij komen kijken roepen bij heel wat ondernemingen meer vragen op dan dat ze antwoorden bieden:

  • Welke gegevens kan en mag mijn onderneming nog registreren en bewaren?
  • Wat mag ik helemaal niet meer opslaan in mijn bestanden?
  • Hoe moet ik mijn gegevens beveiligen?
  • Moet ik mijn klanten informeren? Hoe? Waarover precies?

Uw ondernemersgeest zal ook onmiddellijk de mogelijke opportuniteiten ontdekken van deze aanpassing:

  • Uw bedrijf profileren als ‘transparant’ en ‘bezorgd om de privacy van haar klanten’ kan een hemelsbreed verschil maken in de perceptie van uw klant – zeker in vergelijking met uw concurrenten die dit niet zo uitdrukkelijk doen.
  • Klanten zullen uw mailings en nieuwsbrieven niet meer als spam ervaren als ze geïnformeerd zijn over hun rechten.
  • Het opnieuw contacteren van uw klanten in dit kader kan onverwachte commerciële mogelijkheden opleveren.

ABO Service beheerst alle aspecten van deze wetgeving en heeft hiervoor zelfs certificaten behaald. Hierdoor kunnen we u niet alleen perfect adviseren, maar mogen we zelfs wettelijk de rol van Data Protection Officer op ons nemen.

Dat we ook de nodige software ontwikkelen om dit te stroomlijnen binnen uw organisatie spreekt voor zich.

Graag nodigen wij u uit voor een praktisch gerichte infosessie en workshop over deze materie. Deze zal u als zaakvoerder of verantwoordelijke veel duidelijk maken.

De registraties voor deze infosessie zijn gesloten

Support

Inloggen

Wachtwoord vergeten?